Microdermabrasie

Duur

60 - 90 minuten

Prijs

125,00 - 155,00

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een mechanische peeling gericht op het verwijderen van dode huidcellen. De huid wordt vacuüm gezogen waarna een zeer verfijnd diamantschijfje het gezicht schoon polijsten. Door verschillende koppen te gebruiken hebben we de mogelijkheid om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huiden, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype. De huid wordt weer egaal en zacht en nieuwe cellen worden weer aangemaakt. Doordat Microdermabrasie verricht wordt op de opperhuid, is de huid tevens in staat om verzorgingsproducten beter op te nemen.

Microdermabrasie is de meest geschikte behandeling voor een verfrissende huid en is zeer geschikt voor mensen met een vermoeide, vale of geïrriteerde huid. Tevens is de behandeling effectief bij het verminderen van huidveroudering, littekens en pigmentatie.

Resultaat met microdermabrasie

Bij bijna alle mensen geeft microdermabrasie behandeling na de eerste keer al een verfrissend resultaat. Dit uit zich met name in een meer egale en zachte huid. De huid straalt en voelt strakker aan. Om het meest optimale resultaat te behalen voor uw huid, worden meerdere behandelingen aangeraden (gemiddeld 6).

Resultaten die bereikt kunnen worden met Microdermabrasie zijn:

  • Minder rimpels en lijntjes
  • Strakkere huid
  • Celvernieuwing
  • Beter opname verzorgingsproducten
  • Zuivere en egale huid
  • Vermindering pigmentatie
  • Activatie bloedcirculatie

Direct uw behandeling reserveren

Microdermabrasie Zilver

90 minuten – € 125,00

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, microdembrasie behandeling, cryo (koude therapie met ampul), LED lichttherapie inclusief Cool Moist Mask. Polijsten van de huid, geeft een fris en stralend uiterlijk.

Microdermabrasie Diamant

90 minuten – € 155,00

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, microdembrasie behandeling, Collageen vliesmasker, OXYjet drukinjectie, CRYO2– lifting effect. Wilt u de Microdembrasie behandeling Diamant inclusief Bio2Light dan bedraagt de prijs Euro 175,00 per behandeling. Polijsten van de huid, geeft een fris en stralend uiterlijk.