LED Lichttherapie

Duur

30 minuten

Prijs

30,00

Behandeling met LED lichttherapie

LED lichttherapie is een behandeling gericht op huidverbetering van het gezicht en de hals. Door toepassing van verschillende LED lampen, wordt uw huid op verschillende manieren geactiveerd om zichzelf te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan het produceren van collageen en elastine, het stimulieren van de celvernieuwing, het verzorgen van een betere doorbloeding en het opwekken van energie. Doordat de apparatuur uitgerust is met meerdere LED’s, kan LED lichttherapie voor uiteenlopende doeleinden gebruikt worden. Iedere LED kleur, stimuleert namelijk verschillende elementen in de huid.

LED lichttherapie is ideaal geschikt ter vermindering van huidveroudering (anti-aging), huidirritaties (acne), huidbeschadiging, pigmentatie en couperose.

Resultaat met LED lichttherapie

Het resultaat van LED lichttherapie is afhankelijk van het voor opgestelde behandelplan. Resultaten die behaald kunnen worden met LED lichttherapie, zijn:

  • Minder rimpels en lijntjes (rood licht)
  • Strakkere huid (rood licht)
  • Celvernieuwing (rood licht)
  • Beter opname verzorgingsproducten (rood licht)
  • Minder pigmentatie (geel/oranje/groen licht)
  • Kalme en egale huid (geel/groen licht)
  • Zuivere huid (blauw licht)
  • Energieker gevoel (wit licht)

De meeste mensen zien vaak al na de eerste behandeling effect. Dit uit zich met name in een meer egale en zachte huid. De huid straalt en voelt strakker aan. Het resultaat van de behandelingen varieert uiteraard per huidtype, leeftijd en levensstijl. In het algemeen geldt: hoe meer behandelingen, hoe beter het resultaat.

Direct uw behandeling reserveren

LED lichttherapie (Alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling)

30 minuten – € 30,00

Bij deze behandeling worden verschillende LED lampen toegepast om uw huid te verbeteren.  Afgestemd op uw huid, zullen verschillende LED kleurlampen toegepast worden om de juiste stoffen in uw huid te activeren.