Lichaamspakking

Duur

30 - 60 minuten

Prijs

35,00 - 65,00

Lichaamspakking behandeling

Een lichaamspakking is de uitkomst wanneer u uw gehele lichaam een opkikker wilt geven. De behandeling verstevigt de huid en zorgen voor een betere doorbloeding. Een lichaamspakking is een behandeling bestaande uit een bodyscrub waarbij dode huidcellen verwijderd worden. Na de scrub wordt een masker aangebracht op de voor- en achterbenen en/of rug, waarna het lichaam in folie gewikkeld wordt. Afhankelijk van de gekozen behandeling, zal de pakking ongeveer 20 tot 30 minuten intrekken. Na deze periode wordt de pakking verwijderd en wordt uw huid ingesmeerd met voedende lichaamscrème.

Resultaat met een lichaamspakking

Een lichaamspakking geeft het lichaam een ware energie boost. Na een behandeling voelt u zich weer als herboren. De resultaten welke met een lichaamspakking behaald kunnen worden, zijn:

  • Gehydrateerde en gezuiverde huid
  • Ontgifte huid
  • Vermindering van spier- en gewrichtspijn
  • Kalme en ontspannen huid
  • Verstevigde huid

Direct uw behandeling reserveren

Lichaamspakking voorbenen + verzorgende crème (dames)

30 minuten – € 35,00

Deze behandeling wordt aangeraden wanneer u enkel een pakking voor de voorbenen wenst. Afsluitend tijdens deze behandeling zal een voedende, hydraterende lichaamscrème aangebracht worden op de huid.

Lichaamspakking rug en achterbenen + verzorgende crème (dames)

30 minuten – € 37,50

Tijdens deze behandeling krijgen uw rug en achterbenen een lichaamspakking. Afsluitend tijdens deze behandeling zal een voedende, hydraterende lichaamscrème aangebracht worden op de huid.

Lichaamspakking voor- en achterbenen + verzorgende crème (dames)

40 minuten – € 55,50

Tijdens deze behandeling krijgen uw voor- en achterbenen een lichaamspakking. Afsluitend tijdens deze behandeling zal een voedende, hydraterende lichaamscrème aangebracht worden op de huid.

Lichaamspakking rug, voor- en achterbenen + verzorgende crème (dames)

60 minuten – € 65,00

Tijdens deze uitgebreide behandeling krijgen uw rug, voor- en achterbenen een lichaamspakking. Afsluitend tijdens deze behandeling zal een voedende, hydraterende lichaamscrème aangebracht worden op de huid.