Fractional laser

Fractional laser behandeling

De Pixel Fractional behandeling wordt gehanteerd voor huidverjonging. Deze laser schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht: per vierkante centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Dit betekent dat de huidtextuur en de stevigheid van de huid zichtbaar wordt verbeterd.

De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 jarige leeftijd. Tijdens een consult vooraf kunnen wij beoordelen of u een lichte of intensieve pixel behandeling nodig heeft.

Resultaat Fractional laser behandeling

Het resultaat met deze behandeling is een algehele huidverjonging. U krijgt:

  • Stralende egale teint
  • Fijnere rimpels en lijntjes
  • Vermindering van acné littekens
  • Vermindering van pigmentatie en ouderdomsvlekken
  • Vermindering van kraaienpootjes
  • Verbetering van de huidstructuur

Advies

Vermijd acht weken voor en na de behandeling zonlicht en bezoek geen zonnebank. Het is aan te raden om deze behandeling aan het begin van de herfst of tijdens de winter te ondergaan. Dan kunt u enkele behandelingen achter elkaar ondergaan zonder al te veel moeite te doen om de zon te vermijden. Een consult vooraf is belangrijk zodat de behandelaar u de juiste indicatie kan geven op basis van uw huidconditie.