!QMS Anti aging

Duur

30 - 75 minuten

Prijs

49,50 - 199,00

De beste anti aging behandeling van !QMS

Collageen is een belangrijke stof in onze huid en lichaam en kan zich binden met vocht. Naarmate dat wij ouder worden gaan wij collageen verliezen en zal onze huid verouderen en zijn elasticiteit verliezen. Met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics geven wij collageen direct aan onze huid dat zich in de bovenste lagen van de huid gaat binden met vocht. Dit hoog gedoseerd collageen bevat 82% actieve werkstoffen.

Uitwerking anti aging behandeling

!QMS collageen wordt op natuurlijke wijze ingezet om de huidstructuur te verbeteren. Na een behandeling in de salon ziet u al duidelijk verschil. De behandeling thuis is het allerbelangrijkst en geeft een superieure verbetering. Wat u als resultaat van de behandeling kan verwachten is:

  • Gladdere, stevigere en strakkere huid
  • Vollere huid
  • Zachtere huid
  • Vermindering van fijne en droogte rimpels
  • Egalere en stralende huid
  • Fijnere poriën
  • Minder roodheid
  • Betere hydratatie

Behandelplan

De behandeling bestaat uit drie fases verspreid over een tijdsbestek van een jaar. Iedere fase wordt over een periode van vier maanden doorlopen. Door het doorlopen van deze drie fases, in combinatie met !QMS producten, wordt het beste resultaat voor uw huid behaald. 

FASE 1 : In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
FASE 2 : In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3 : In deze fases gaan we werken op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

!QMS anti aging behandeling in combinatie met zuurstofbehandeling 
Een zuurstofbehandeling in combinatie met collageen geeft uw huid een extra ‘boost.’ Na het algenmasker wordt er collageen met zuurstof in de huid gesluist. De huid krijgt hierdoor nog een betere hydratatie. Fijne lijntjes zullen minder zichtbaar worden en het geeft een mooi glad, fris en stralend resultaat. De meeste behandelingen kunt u uitbreiden met zuurstof.

Direct uw behandeling reserveren

!QMS Verstevigende Hals en Decolleté behandeling

30 minuten – € 49,50

Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling.

!QMS Quick Treatment

30 minuten – € 69,50

Deze behandeling is uitermate geschikt om de huid een snelle ‘boost’ te geven. In 30 minuten tijd wordt de huid na het fruitzuur gevoed met een algenmodelage. Hierna wordt dag- of nachtcollageen aangebracht.

!QMS Meet & Treat met zuurstof

45 minuten – € 79,50

Deze behandeling is uitermate geschikt om de huid een snelle ‘boost’ te geven. In 45 minuten tijd wordt de huid na het fruitzuur gevoed met een algenmodelage. Hierna wordt dag- of nachtcollageen en zuurstof aangebracht.

!QMS Activator behandeling met zuurstof

55 minuten – € 87,50

Intensieve behandeling met een sterk hydraterende, diep reinigende en verstevigende werking. Geschikt voor alle huidtypen. Het herstellen van het vochtgehalte staat hierin centraal. Door deze behandeling wordt de huid frisser, strakker en stralender!

!QMS Collageen behandeling (Neo Tissuedermie)

60 minuten – € 97,50

Een superieure  collageen behandeling waarbij vet en vocht in balans worden gebracht. Deze behandeling bestaat uit twee delen. Elk deel van de behandeling werkt afzonderlijk op de vochthuishouding of vethuishouding. Het weefsel van de huid wordt sterker en gaat zich herstellen. Geschikt voor alle huidtypen die meer stevigheid en elasticiteit willen. Deze luxe behandeling verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Inclusief epileren, twee maskers en massage.

!QMS Collageen behandeling met zuurstof (Neo Tissuedermie)

75 minuten – € 110,00

Een superieure collageen behandeling waarbij vet en vocht in balans worden gebracht. Deze behandeling bestaat uit twee delen. Elk deel van de behandeling werkt afzonderlijk op de vochthuishouding of vethuishouding. Het weefsel van de huid wordt sterker en gaat zich herstellen. Geschikt voor alle huidtypen die meer stevigheid en elasticiteit willen. Deze luxe behandeling verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Inclusief epileren, twee maskers, een massage en zuurstof.

!QMS HO2 Pure Oxygen Treatment

90 minuten – € 135,00

In de zomer zorgen de stralen van de zon voor een protease. Deze protease (enzym) breekt zowel Collageen als Elastine af. In de zomermaanden heeft de huid extra behoefte aan voeding, waaronder vocht & zuurstof. Door zuurstof worden de serums dieper in de huid getransporteerd. Daarom is de Oxygen Cell Support de behandeling bij uitstek om toe te voegen wat de huid tekort komt in deze maanden. Deze behandeling omvat: deep cleansing, exfoliant fluïde, gentle exfoliant, dag/nacht collageen, algen modelage, freshening tonic, h0² serum & zuurstof, cellular alpine, lip line corrector & zuurstof, ion skin serum & zuurstof + crème, I.T.E.M tab masker, afsluiting met cellular sunblock.

!QMS VIP Treatment: Mother of Pearl de Rolls Royce onder alle anti aging behandelingen!

90 minuten – € 199,00

Een Exclusieve Qms anti aging behandeling , die ook gegeven wordt in de meest luxueuze hotels en spa’s over de hele wereld en nu ook te boeken bij The Mansion of ME.
Deze exclusieve behandeling van gelaat , hals en decollete is gebaseerd op natuurlijke zijde proteines zoals het edele parelextract uit Japan.
De behandeling is exclusief ontwikkeld om zijn verjongende eigenschappen. Het geeft een natuurlijke jeugdige uitstraling. Het vertraagt het verouderen van de huid.
Het is een exclusieve combinatie uit intensieve Collageen opbouw en het neutraliseren van huidbeschadigingen door vrije radicalen.
Dit is een op hoog niveau samengesteld werkstofcomplex wat zorgt voor o.a regeneratie van uw huidbarriere en uw huid.

Welke voordelen zijn er voor U:

Uw huid wordt zijdezacht
Het geeft uw huid een jeugdige uitstraling
natuurlijke anti aging van het hoogste niveau
vrije radicalenvanger, helpt de huid in de strijd tegen huidveroudering.
trekt snel in
ondersteunt de werking van de hele opperhuid.
exfolieert de huid op natuurlijke wijze
werkt op acne , acne littekens en pigmentvlekken
verminderd rimpels en verslapping van uw huid
repareert een atrofische huid
verfijnt de porie structuur
verbetert de elasticiteit van uw huid
Deze behandeling is voor iedereen, die al met QMS behandeld wordt.

De prijs is 199,00 euro voor het hele gelaat, de hals en het decolleté.