Afslanken

Duur

60 - 90 minuten

Prijs

35,00 - 65,00

Easy shape behandeling

Afslanken met behulp van easy shape behandelingen is voor iedereen mogelijk. Met behulp van de Size Zero Easy Shape Trainer wordt het lichaam op basis van eigen lichaamstrillingen (Human Frequency Technologie) letterlijk gedrild om af te slanken en een beter figuur te krijgen. De Size Zero Easy Shape Trainer zorgt ervoor dat het gehele lichaam geactiveerd wordt en verschillende lichaamsprocessen gestimuleerd worden. Denk hierbij aan het reduceren van vet, het opbouwen van spiermassa en het stimuleren van de bloedsomloop. Doordat de Size Zero Easy Shape Trainer in staat is om verschillende en wisselende trillingen door het lichaam te sturen, kunnen met easy shape behandelingen meerdere doelen behaald worden.

Easy shape behandelingen zijn geschikt ter verbetering van uw lichaamsfiguur, spieropbouw, immuunsysteem, lymfe metabolisme en ontspanning van het lichaam.

Resultaat met Easy shape

De meeste cliënten zien al resultaat na de eerste behandeling. Dit kan variëren tussen de 8 en 28 cm. Uiteraat is het resultaat afhankelijk van leeftijd en postuur. Wat u in ieder geval kunt verwachten na meerdere behandelingen is:

  • Gerichte vetreductie
  • Activering van het vetmetabolisme
  • Versterking van de spieren
  • Ontspanning en stressvermindering
  • Strakkere en stevigere huid
  • Vermindering van cellulitis
  • Betere afvoer van afval- en gifstoffen
  • Versterking van het immuunsysteem

Direct uw behandeling reserveren

Easy shape behandeling

60 minuten – € 52,50

De eerste behandeling is bedoelt om een duidelijk beeld te schetsen van uw lichaam. De Easy Shape Trainer meet uw lichaam volledig door, waarna een behandelplan opgesteld wordt, afgestemd op uw eigen lichaam.

Easy shape fase 1

60 minuten (5 weken 2x per week) – € 460,00

Met de Easy shape behandelingen in fase 1, wordt uw huid in vijf weken tijd, twee keer per week behandeld. Door deze 10 behandelingen in kort tijdsbestek te doorlopen, ziet u snel afslank resultaat.

Easy shape fase 2

60 minuten (12 weken 1x per week) – € 360,00

Met de Easy shape behandelingen in fase 2, wordt uw huid verder in balans gebracht. Dit onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat het resultaat constant blijft en uw lichaam er goed uit blijft zien.